Muu toiminta

Tempputorstait

Joka kuun 1. torstaina MLL Koivula järjestää yhdessä Henrikin seurakunnan kanssa liikunnallista toimintaa alle kouluikäisille lapsille perheineen Koivulan seurakuntatalon tiloissa (sävelkuja 3). Tarjolla on temppurataa, piirtämistä, kahvittelua ja pientä purtavaa. Tervetuloa tutustumaan alueen muihin lapsiperheisiin ja liikkumaan! Lue lisää Tempputorstain omalta välilehdeltä!

Luontoretket

MLL Koivula järjestää keväisin ja syksyisin luontoretkiä läheiseen Katariinanlaaksoon. Luontoretket ovat lauantaisin klo 10.00 alkaen. Luvassa on vapaata touhuamista luontopolulla ja sen ympäröimässä metsässä sekä eväshetki tottakai. Kokoontuminen bussin 18 päätepysäkillä. Seuraa nettisivuja!

Leikkitreffit

MLL Koivula / alueen äidit järjestävät leikkitreffejä lähipuistoissa. Viikoittaisia leikkitreffejä järjestetään lähinnä Facebookin kautta ryhmässä LEIKKITREFFIT KOIVULA-HARITTU. Liity mukaan Facebook-ryhmään ja tule mukaan esim. puistotreffeille lähipuistoihin iltaisin ja viikonloppuisin! Kesäaikaan MLL Koivula järjestää kerran viikossa kesäleikkitreffit läheisessä Skandinavian puistossa.

Perheuintivuoro Epithiassa

MLL Koivula järjestää joka toinen viikko (parittomat viikot) edullisen perheuintiviuoron Epithiassa. Uintivuoro on perjantaina klo 17-19.30 Voit saapua paikalle oman aikataulusi mukaan.
lmoittautuminen uintivuorolle tehdää aina aikaisintaan 2 viikkoa ennen seuraavaa uintikertaa. 30 ensimmäistä mahtuu mukaan. Hinnat 8e (jäsenperheet) 15e (muut perheet). Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Lue tarkemmat aikataulut perheuinnin omalta välilehdeltä!

Yhteistyö Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksen kanssa

MLL Koivula on jo useamman vuoden ajan järjestänyt kaksi kertaa vuodessa sukupolvien kohtaamisen Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksessa. Tapahtuman ohjelma on suunnattu lapsille ja talon asukkaat/seniorit osallistuvat lasten kanssa ohjelmaan.

Puistotreffit

Kesäisin kun perhekahvila pitää taukoa, olemme tavanneet puistotreffeillä Skandinavian puistossa tai Muntionkadun puistossa. Puistossa on nähty omin eväin tuttuun aikaan keskiviikkoisin klo 10-12.

Vertaisryhmät
Aiemmin on kokoontunut mm. isoäitien ryhmä ja ah, ihana äiti -ryhmä, mutta tällä hetkellä ei ole toimivia vertaisryhmiä. Jos sinulla on idea ryhmästä jota toivoisit järjestettäväksi, niin ideoita voi ilmoittaa osoitteeseen koivulanpk (at) gmail.com.

Tanssitan vauvaa
Koivulan perhekahvilalla järjestetään  "Tanssitan vauvaa" -liikuntaryhmiä. Seuraava ryhmä aloittaa 2.11.2018 perhekahvilan tiloissa perjantaisin klo 10-12. Kurssi kestää 10 kertaa ja sen hinta on 30e (jäsenet 20e). Hinta sisältää tarjoilun tanssiosion jälkeen.

"Tanssitan vauvaa"- koostuu helpoista tanssillisista osioista ja kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Ryhmään voit osallistua, kun vauvasi on täyttänyt kolme kuukautta, mutta on vielä alle 1-vuotias. Yksi ryhmä kokoontuu aina kymmenen kertaa.