Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksemme MLL:n sivujen kautta. Muista valita ilmoituksessa paikallisyhdistykseksi MLL Koivula.

Liity MLL Koivulan jäseneksi tästä

Kun liityt MLL:n jäseneksi

1. Tuet valtakunnallista ja paikallista toimintaa lapsiperheiden hyväksi
  2. Saat 4 kertaa vuodessa loistavan LAPSEMME lehden suoraan kotiisi
  3. Käytössäsi ovat niin valtakunnalliset kuin paikallisetkin MLL:n jäsenedut
  4. Saat noin kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen

Jäsenmaksu on vuodessa

• 25 euroa yli 18-vuotiailta
  • 12,50 euroa 15-17-vuotiailta
  • ilmainen jäsenyys alle 15-vuotiaille (muistathan siis liittää myös lapsesi jäseneksi!)

Valtakunnalliset edut löydät täältä

Paikallisia etuja MLL:n jäsenkorttia näyttämällä saat mm. Caribian, Ruissalon ja Naantalin kylpylöihin.
Lisäksi MLL Koivulan jäsenet ovat oikeutettuja vähintään 50% alennukseen kaikista MLL Koivulan järjestämistä tapahtumista ja myydyistä tuotteista. Useimmat MLL Koivulan tapahtumat ovat jäsenille täysin maksuttomia ja jäsenet ovat aina etusijalla vuoroja ja paikkoja varatessa (mm. kirpputorin myyntipaikat, uintivuorot, vanhempien illat jne), Uutena etuna edulliset kuukausikortit naapurissa Piisapanristillä sijaitsevaan AnnaSportiin!!

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää jäsenasioista, voit ottaa yhteyttä:  mll.koivula(at)hotmail.com

Miksi liittyisit jäseneksi?

• Jäsenmaksullasi tuet sekä MLL Koivulan toimintaa että MLL:n valtakunnallista toimintaa lapsiperheiden hyväksi. MLL:n valtakunnallista toimintaa on mm. tukioppilastoiminta, lasten ja nuorten puhelin, vanhempainnetti.
  • Alennus Koivulan perhekahvilamaksusta
  • Alennus Koivulan ja muiden MLL:n paikallisyhdistysten tapahtumista, esim. kirppisten pöytämaksusta
  • MLL:n Lapsemme-lehti kotiin neljä kertaa vuodessa

Valtakunnallisia etuja, alennusta maksuista tarjoavat mm:

• Tiedekeskus Heureka
  • Naantalin Kylpylä
  • Ruissalon Kylpylä
  • Ähtärin eläinpuisto
  • Ranuan eläinpuisto
  • Viking line
  • Helsinki-kortti
  • useat hotellit
  • Instrumentarium
  • Sinooperi
  • Leikkien-verkkokauppa
  • Missy Mom -verkkokauppa
  • vauvatavara.net-verkkokauppa
  • Nekku Design
  • Tohvelisankari.fi-verkkokauppa
  • Hertz-vuokra-autot
  • City Car Club

Tarkemmat tiedot valtakunnallisten etujen sisällöstä MLL:n sivuilla täällä

MLL Koivulan järjestämä lasten metsäretki keväällä 2014
MLL Koivulan alueen äidit eli Koivulan Mamit (KoMat!) kuntovitosella virkistäytymässä.