Perhekahvila

Tervetuloa Koivulan perhekahvilaan!

Perhekahviloita järjestetään MLL Koivulan kerhotilassa osoitteessa Tanskankatu 1.
Kahvilaan ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet asuinpaikasta riippumatta.

Perhekahvila on avoinna elo-toukokuussa:

Maanantaisin klo 10-12
Keskiviikkoisin klo 10-12

Perhekahvilassa jutellaan, kahvitellaan ja leikitään ja viihdytään, joskus myös askarrellaan tai lauletaan. Voit tulla paikalle aivan omana itsenäsi, juttelemaan niitä näitä. Viihtyisä perhekahvilamme on toiminut jo 15 vuotta. Kävijöitä perhekahvilassa on ollut yleensä noin 5-12 aikuista lapsineen / kerta.

Perhekahvilaan tulo on ilmaista.
Kahvipöytä on avoinna kaikille. Pöydästä saat edullisesti syötävää ja juotavaa ja hinnat koskevat koko perhettä :)

JUOMAT 1e
SYÖTÄVÄT 2e
JUOTAVA+SYÖTÄVÄ 2,50e

MLL Koivulan jäsenenä saat kaikki tarjottavat puoleen hintaan!

Perhekahvilan sijainti Turun seudun karttapalvelussa: Perhekahvila, Tanskankatu 1

Perhekahvilan ohjelmassa on viime vuosina ollut mm.:
- Kantoliina- ja sormiruokakoulutusta
- Lastenvaate- ja tarvike-esittelyjä
- Ammatti valokuvaaja paikalla, voi tilata lapsistaan kuvan
- Mummuja vierailulla Ilpoisten senioriklubista
- Muskaria
- Askartelua
- Lapsiperheen ensiapukoulutusta
- MLL:n Varsinais-Suomen piiriltä vierailijoita vetämässä ohjelmaa
- Joulu- ja kevätjuhlia, naamiaisia
- Eläinkavereita

Jos sinulla on toivomuksia perhekahvilan ohjelmaksi, kerro siitä meille osoitteeseen mll.koivula@hotmail.com. Kaikki palaute on tervetullutta.

Yllättävistä ohjelmamuutoksista tiedotetaan yhdistyksen Facebook-ryhmässä. Liity mukaan: MLL Koivulan facebook-ryhmä

Perhekahvilaa pidetään vapaaehtoisten voimin!

Tule mukaan mahdollistamaan perhekahvilan toiminta! Perhekahvilakerran pitäminen ei vaadi sinulta ihmeitä, vain ovien avaus ja sulkeminen, kahvin keitto ja tarjottavien hankkiminen joko kaupasta tai itse leipomalla (yhdistys maksaa). Mitään ohjelmaa ei tarvitse järjestää.

Voit ilmoittautua pitämään vaikka pari kertaa syksyn aikana, ja ensimmäisen kerran voit olla jonkun vanhan konkarin parina, jotta homma tulee tutuksi.

Kun osallistut perhekahvilan pitoon, kahvimaksua ei tarvitse maksaa kerralta jonka "emännöi" itse.  Kysy lisätietoja hallituksen jäseniltä (tiedot löytyvät yhteystieto -sivulta).