Kirpputori

SUNNUNTAINA 28.4.2019
Klo 16-18.30 Ilpoisten koululla

Kevään 2018 kirppiksellä oli yli 50 myyjää ja lähes 700 kävijää :)

Myyntipaikkojen varaus:

KÄYTÖSSÄ UUSI SÄHKÖINEN VARAUSPALVELU HOLVI!
Holvi -verkkokauppa-alusta korvaa vanhan sähköposti-ilmoittautumisen.

MLL Koivulan VERKKOKAUPPA

Verkkokaupassa kirppispaikka varataan ja maksetaan etukäteen. Maksuja ei enää kerätä paikanpäällä.

Holvi toimii kuten mikä tahansa verkkokauppa, eli tuotteet (kirppispaikka) valitaan ostoskoriin. Holvi varaa tuotteen ostoskoriin 30min ajaksi, jonka aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa maksutoimitus loppuun. Maksamalla kirppispaikan vahvistat varauksen.

Ostoksesta toimitetaan asiakkaalle kuitti ja tilausvahvistus.
Muistathan ottaa sähköisen/tulostetun kuitin mukaasi kirppispäivänä!

Jos olet MLL Koivulan jäsen, valitse verkkokaupasta jäsenhintainen kirppispaikka ja ilmoita varauksessa jäsennumerosi (kysytään erikseen). Muista ottaa jäsenkortti mukaan kirppikselle!

Jäsenille tarkoitettuja kirppispaikkoja ei voi lunastaa ilman voimassaolevaa Mll Koivulan paikallisyhdistyksen jäsenyyttä.

Paikkanumerot annetaan varausjärjestyksessä ja pöytänumeron saa saapuessaan kirppikselle.

​​Facebookin tapahtumaryhmä:

• Myyntipaikat: 8€/MLL Koivulan jäsen ja 12€/Muut (ulkopaikat 4e, ei pöytää - ei vaadi varausta)

• Myyntipaikkaan sisältyy myyntipöytä, mutta voit halutessasi tuoda mukanasi myös myyntitangon ym. rekvisiittaa.

• Myyntipaikat numeroidaan varausjärjestyksessä. Paikkoja on sekä ruokalassa että opintorilla ja käytävillä.

• Kaikki varaajat saavat vahvistusviestin. Muistathan peruuttaa paikkasi ajoissa, niin seuraava jonossa pääsee myyjäksi.

• Jos ilma on kaunis, voit tulla myymään tuotteitasi myös koulun piha-alueelle oman pöytäsi/vilttisi kanssa. Ulkopaikan hinta on vain 4€, eikä siihen tarvitse varausta!

• Kirpputori on tarkoitettu vain lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden sekä äitiystarvikkeiden myynnille. Myymättä jääneet tuotteet voit myyntiajan päättyessä halutessasi lahjoittaa MLL Koivulalle.

• Myyjät pääsevät järjestelemään paikkaansa klo 15.15  alkaen. Olethan ajoissa paikalla!

• Muista ottaa paljon pientä vaihtorahaa mukaan ja mainostaa kirpputoria ystävillesikin :)

Lisätiedot:  mll.koivula@hotmail.com