Varaa MLL Koivulan kerhotila

MLL Koivulan paikallisyhdistyksen jäsenet voivat saada kerhotilan (Tanskankatu 1) käyttöönsä esimerkiksi lasten syntymäpäivien juhlapaikaksi.

Varaus on mahdollista, kun tilassa ei ole yhdistyksen omaa toimintaa. Käyttökorvaus on 30e/3h, ylimenevät tunnit 8e/h tai 60e/koko päivä. Tilaan mahtuu vilinää ja vilskettä, mutta sitä voi käyttää vain klo 8-20 välisenä aikana yhtiön asukkaiden rauhaa kunnioittaen. Tilan varannut henkilö on vastuussa tilan ja irtaimiston kunnosta sekä tilan lukitsemisesta käytön jälkeen.

Tilan saa käyttöön perussiistissä kunnossa, jossa yhdistyksen toimintaa pyöritetään. Varaaja vastaa tilan siivouksesta. Siivoukseen voi käyttää yhdistyksen välineitä ja pesuaineita. Jos siivous laiminlyödään, se teetetään ammattilaisella ja veloitetaan tilaa käyttäneeltä. Tilan järjestystä voi muuttaa oman tarpeen mukaan, mutta järjestys on palautettava alkuperäiseksi käytön jälkeen. Leluilla saa leikkiä kuin myös käyttää muuta irtaimistoa. Kahvit, mehut ja muu perhekahvilassa tarjottava kuuluu yhdistykselle.

Jos haluat vuokrata tilan, ota yhteyttä yhdistykseen sähköpostitse. Osoite on mll.koivula@hotmail.com. Maksettu käyttökorvaus ja allekirjoitettu sopimus ovat edellytys avaimen luovutukselle. Avaimen luovutuksesta ja palautuksesta sovitaan yhdyshenkilön kanssa. Käyttökorvaus maksetaan yhdistyksen tilille (OP) FI52 5711 1320 1460 92