Toimintaa vanhemmille

Saunaillat

Yhdistys järjestää mm. vanhempien rentoutumisiltoja, joissa saunotaan ja jutellaan mukavassa seurassa. Tarkoitus on myös tutustua uusiin ihmisiin, joten ennalta ei tarvitse tuntea ketään, juttuseuraa löytyy kyllä! Sylivauvat ovat olleet iltoihin tervetulleita, sitä isommat lapset jätetään muihin puuhiin.

Seuraava äitien saunailta on 25.5.2019
Piispanristillä rantasaunalla.
Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan :)

Vanhempainillat

Syksyllä 2014 lanseerattiin uusi MLL Koivulan vanhempien rentoutumisilta. Aikuiset pääsivät yhdessä syömään miellyttävään ruokaravintolaan Turun keskustaan. MLL Koivula tarjosi alkujuoman ja jälkiruoan. Halukkaat jatkoivat iltaa vielä yhdessä. Tapahtuma on tarkoitus toteuttaa jatkossakin syksyisin. Seuraa ilmoittelua nettisivuilla ja Facebook -ryhmässä!

KoMat

MLL Koivulan äidit osallistuivat keväällä 2014 Naisten kuntovitonen -juoksutapahtumaan 11 äidin voimin. Ryhmän nimeksi valikoitui KoMat, eli Koivulan Mamit. Tarkoitus on jatkossakin kerätä KoMat tiimiin halukkaat vanhemmat mukaan ja lähteä yhdessä liikkumaan!