Tietoa yhdistyksestä

Koivulan yhdistys toimii alueensa lapsiperheiden hyväksi

Mannerheimin lastensuojeluliiton Koivulan paikallisyhdistys ry. on perustettu 28.1.1998. Koivulan yhdistys toimii postinumeroalueilla 20740 ja 20720 lapsiperheiden hyväksi.  Alueeseemme kuuluvat mm. Koivulan, Haritun, Katariinan, Ilpoisten, Ispoisten,Peltolan, Petreliuksen ja Vasaramäen kaupunginosat. Emme suinkaan sulje pois myöskään muualta tulevia lapsiperheitä. Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Yhdistys ylläpitää Koivulan perhekahvilaa ja järjestää perhekahvilan tapahtumien lisäksi esim. tempputorstaita, äitien rentoutumisiltoja ja muuta koko perheen toimintaa.

Vapaaehtoisuus

Yhdistys toimii vapaaehtoisten voimin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että on porukka työssäkäyviä tai kotona lapsiaan hoitavia ihmisiä, jotka järjestävät yhdessä yhdistyksen toimintaa. Kukin antaa sellaisen panoksen mikä hänen elämäntilanteeseensa sopii. Apua ja neuvoja toimintaamme saamme mm. MLL:n Varsinais-Suomen piiriltä ja MLL:n vapaaehtoistyön ohjaajalta (Katja Rippstein), joka vierailee usein myös perhekahvilalla.

Olet tervetullut mukaan!
Vanhoja toimijoita jää silloin tällöin pois ja uusia tulee tilalle jatkuvasti. Emme ole "sisäänpäin lämpiävä" porukka, vaan otamme mielellään uusia toimijoita mukaan kivaan porukkaamme :)

Vapaaehtoisena voit esimerkiksi:

• olla mukana järjestämässä jotain yhdistyksen tapahtumaa, ilman että sitoudut muuhun.

• pitää jonkun perhekahvilakerran maanantaisin tai keskiviikkoisin klo 10-12. Pitäminen tarkoittaa ovien avaamista & sulkemista, kahvin keittämistä ja tarjottavien esille laittoa. Muutoin kahvilaan voi osallistua normaalisti muiden mukana.

• tulla mukaan hallitukseen. Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi vähintään 6 hallituksen jäsentä. Hallitus kokoontuu noin 8 kertaa vuodessa ja on päätäntävaltainen jos paikalla on puheenjohtajan lisäksi kolme hallituksen jäsentä. Hallituksen kokouksissa suunnitellaan yhdistyksen toimintaa. Nykyinen hallitus. Hallituksen kokoukset pidetään perhekahvilalla ja kokoukseen voi tarpeen tullen tulla myös lasten kanssa.